add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Headphones playing in mono.

pieck

11 months ago

Both channels work but there's no difference between left and right sounds. I am using the front audio jack since I cant get the rear audio jack to work.

Audio Technica ATH AD500X

Gigabyte B350 Gaming 3

Comments

[comment deleted by staff]
  • 11 months ago
  • 1 point

It looks like a hardware issue. No drivers seem to work and plugging it into my laptop fixes the problem. Would an external soundcard be able to fix it?

  • 11 months ago
  • 1 point

I mean, if it works on the laptop then you probably just have your audio drivers set up in mono. Did you check your settings yet?

  • 11 months ago
  • 1 point

Realtek says they're in stereo.

[comment deleted by staff]
  • 11 months ago
  • 1 point

I've tried every version that gigabyte has on their support page. None of them seem to work.

[comment deleted by staff]

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube