add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Comments

Comments

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

And also, the h100i keeps is more than adequate cooling if you plan on overclocking. I have mine at 4.5 ghz and 1.2v and it doesn't get above about ~60°C

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

And it actually has the option to connect and control up to 4 fans through the h100i.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

You connect a 4 pin connecter from the h100i to a cpu fan header, and plug both fans into the h100i. I control the speeds from corsair link. At least that's what I'm running. And thanks, I actually want to do custom sleeved cables once I do my custom loop, just for added asthetics.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

thanks!

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

For now yea. Plan on getting maybe a Surround setup going, but for sure a dual monitor setup at some point. Not sure what monitors I'm going with yet.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

Currently running a TV as a monitor. Samsung UN55HU7250FXZA 4k UHD Curved TV.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 2 points

haha. I never use the volume keys on the keyboard anyways.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

We'll see haha!

Comment reply on exisspl's Completed Build: A very space limited battle station (first build)

  • 50 months ago
  • 2 points

The corsair logo being upside doen would drive me INSANE! That being said, very nice build! +1

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

Im actually the other way around. I love this keyboard, dont get me wrong, but I miss the num-pad.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

Thanks, I know a lot of people do red and black, but I like it too much!

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

No problem :)

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

Also, nice build you have!

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

I tried overclocking awhile back and I dont remember what I got for V and ghz.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

Oh sorry, I see what fan you meant now. no it doesnt. And its actually an intake. I havent noticed any extra dust build up. And to be frank, I dont even know why I left that fan there.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: 980ti, 4770k 4k Build

  • 50 months ago
  • 1 point

yea the bottom of the case has a filter on it. slides right out and is easy to clean.

Comment reply on Forum Topic "Powers up, but no display."

  • 52 months ago
  • 1 point

It honestly just seems to be random when it gives me a display.

Comment reply on Forum Topic "Powers up, but no display."

  • 52 months ago
  • 1 point

Ok, so I just went to test it just to make sure it didn't work again, and it did. Just removed the side panels on the case and it booted up with display via hdmi on the top graphics card.

Comment reply on Forum Topic "Powers up, but no display."

  • 52 months ago
  • 1 point

I don't think it has a speaker on it because I have never heard any post codes even when the computer was working properly

Comment reply on Forum Topic "Powers up, but no display."

  • 52 months ago
  • 1 point

Yes. I've tried vga... I've tried onboard graphics and still nothing.

Comment reply on Forum Topic "Powers up, but no display."

  • 52 months ago
  • 1 point

I'll have to hook up the speaker. I'll let you know what codes I get if any.

Comment reply on Forum Topic "Powers up, but no display."

  • 52 months ago
  • 1 point

No change... and before this issue popped up, I was running 2 different speeds for months and no issues. This issue didn't pop up til I purchased a k65 rgb keyboard, but I wouldn't think that would mess up the boot process.

Comment reply on abes's Completed Build: Black/White Themed Crossfire Rig

  • 62 months ago
  • 2 points

I have a pretty similar build myself, only with 2 Sapphire 290's, and a few other differences! Love them, and love your build!

Comment reply on zylicyde's Completed Build: Zy - 201501

  • 62 months ago
  • 2 points

I know right! Love mine as well!

Comment reply on zylicyde's Completed Build: Zy - 201501

  • 62 months ago
  • 2 points

+1 FOR THE 760T!!!

Comment reply on Forum Topic "4k gaming @60 hz!?!?"

  • 62 months ago
  • 1 point

Will be watercooling, so heat isn't an issue, neither is wattage either, as I will have a 1300w PSU for wiggle room and upgrades.

Back to the 60hz thing, I turned off vsync in BF4 and I got above 30fps. I guess I'll just have to leave my desktop running in 1080p or 1440p... although I don't know what the bandwidth is for running 1440p @60hz.

Comment reply on Forum Topic "4k gaming @60 hz!?!?"

  • 62 months ago
  • 1 point

Thats honestly the way Im leaning towards... might be stupid seeing as I already have 1 R9 290, but I think thats my only option if I want to solve this problem.

What about the memory problems with the 970's?

Comment reply on Forum Topic "4k gaming @60 hz!?!?"

  • 62 months ago
  • 1 point

I don't know I'm so lost on what to do. Just remembered that displayport 1.2 only supports 2160p @60hz using MST (Multi-stream Transport). So I don't think that would work either.

Comment reply on Forum Topic "4k gaming @60 hz!?!?"

  • 62 months ago
  • 1 point

What do you mean proper ports? The only GPU'S that are hdmi 2.0 are the 970 and 980 if I'm not mistaken?

Comment reply on Forum Topic "Good PSU's for my upgrade... Around $200 PSU?"

  • 62 months ago
  • 1 point

Was leaning towards EVGA. Seem to have good enough reviews.

Comment reply on Forum Topic "Upgrade to GTX 970?"

  • 62 months ago
  • 1 point

I've been hearing that. Probably the smart thing to do.

Comment reply on Forum Topic "Upgrading PC... New PSU needed!"

  • 62 months ago
  • 1 point

Didnt clarify what I was currently running, sorry about that.

Comment reply on Forum Topic "Upgrading PC... New PSU needed!"

  • 62 months ago
  • 1 point

I want more than 750w, thats what I'm running currently. Was looking at at least 1000w, as I want the room to upgrade.

Comment reply on Forum Topic "Upgrade to GTX 970?"

  • 62 months ago
  • 1 point

Ok, thats what I was thinking, just wanted a 3rd party opinion. Thanks!

Comment reply on Forum Topic "Editing PC for under/at $1000... Opinions NEEDED!"

  • 68 months ago
  • 1 point

http://pcpartpicker.com/user/PCJosh1992/saved/WDPKHx

Made some tweaks, what do you think about this?

Comment reply on Forum Topic "Editing PC for under/at $1000... Opinions NEEDED!"

  • 68 months ago
  • 1 point

Thanks for the input. My coworker said he would not be playing any games, and im sure he won't be over clocking at all.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: The Patriot

  • 68 months ago
  • 1 point

Those are great fans, but there are two things; one, the color scheme is terrible on them... that alone would make me not want to buy them. And two, noise really isn't really a bother to me, as long as its not blaring I'm fine with it. I use headphones when I'm on my PC anyways.

And thanks!

Comment reply on Fluency's Completed Build: Nightmare Mk. 1

  • 68 months ago
  • 1 point

Amazing Color Scheme!

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: The Patriot

  • 68 months ago
  • 1 point

Sweet! I love everything about this card! And good luck with your build, look forward to checking it out!

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: The Patriot

  • 68 months ago
  • 1 point

I've run multiple games at max settings for a few hours and I've never had the sapphire led change to red (>80 degrees).

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: The Patriot

  • 68 months ago
  • 1 point

Thanks! Great airflow in the case!

Comment reply on skemble's Completed Build: The Pokeball

  • 68 months ago
  • 2 points

Great build! and nice pictures!

Comment reply on Forum Topic "ASUS Maximus VII Hero Memory problems!"

  • 69 months ago
  • 1 point

Thanks, you too!

Comment reply on Forum Topic "ASUS Maximus VII Hero Memory problems!"

  • 69 months ago
  • 1 point

Got the motherboard today. IT WORKS! Even the two different RAM sets work together! Must have just been really bad luck... having gone through 3 motherboards and the 4th finally working. Thanks for your help man, really appreciate it!

Comment reply on Forum Topic "ASUS Maximus VII Hero Memory problems!"

  • 69 months ago
  • 1 point

RMA 'd the board. Should be gettin it today to test it. Updated Bios last night, and still the same problem. So we'll see what happens today.

Comment reply on Forum Topic "ASUS Maximus VII Hero Memory problems!"

  • 69 months ago
  • 1 point

Ok, I will those things a try. I've been playing with BIOS settings a little: enabling XMP, setting frequency to 1333, 1600, 1866, etc... But nothing has worked to this point so far. I have a set in A1 and A2 right now, and that runs perfectly.

Comment reply on Forum Topic "ASUS Maximus VII Hero Memory problems!"

  • 69 months ago
  • 1 point

No sorry for the confusion. I meant I have both sets available to use, I don't have both installed at once.

Comment reply on Forum Topic "R9 280X running hot while idle?"

  • 69 months ago
  • 1 point

I have a sapphire r9 290 4gb and it's runs about 35-40 degrees celcius. Do you have a reference or non reference card? Also my r9 290 is recongnizes it as a r9 200 series as well

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: $1500 Gaming Build!

  • 69 months ago
  • 1 point

I know, that's the only thing about this case I want to change. Where did you get yours from? I see it for $26 on the NZXT website.

Comment reply on PCJosh1992's Completed Build: $1500 Gaming Build!

  • 69 months ago
  • 2 points

I prefer air cooling too overall, but would like to get an H100i, for the CPU.

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube